Er geldt helaas een aanmeldstop en ik raad u aan u elders aan te melden.

Adres

Rivium 2e straat 22-24, 

2909 LG Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 06 24 933 935

Voor het maken en wijzigen van afspraken of telefonisch overleg is de praktijk iedere werkdag bereikbaar van 12:30 – 13:00 uur.

Auto

Uit de richting Den Haag 

Op de A16 van Rotterdam naar Breda houdt u rechts aan richting Rotterdam-Centrum. Neem afslag 25, Capelle a/d IJssel. Neem op de rotonde de derde afslag de Abraham van Rijckevorselweg op.  Neem de afslag Rivium en ga bovenaan rechtsaf, u komt dan uit op de Rivium Boulevard. Daar gaat u bij de tweede straat naar rechts, nummer 22-24 ligt op de hoek met de Rivium Boulevard. 

 Uit de richting Breda

Op de A16 van Breda naar Rotterdam houdt u rechts aan, afslag 24 t/m 26 Capelle a/d IJssel richting Centrum/Kralingen.  Neem afslag 25, Capelle a/d IJssel richting Centrum/Havens. Neem op de rotonde de eerste afslag de Abraham van Rijckevorselweg op.   Neem de afslag Rivium en ga bovenaan rechtsaf, u komt dan uit op de Rivium Boulevard. Daar gaat u bij de tweede straat naar rechts, nummer 22-24  ligt op de hoek met de Rivium Boulevard.  

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw

 Openbaar Vervoer 

Metrostation ‘Capelse Brug’ kunt u onder andere met de metro bereiken vanuit Rotterdam-Centrum, Ommoord en Zevenkamp. Neem parksthuttle 91 naar Rivium Capelle a/d IJssel en stap uit bij bushalte Rivium 2e straat. De praktijk bevindt zich op de hoek van de Rivium Boulevard en Rivium 2e straat op nummer 22-24.